Min Viv, Birthe, "Monsey" eller "Pumaen"

Et kært barn med mange navne !

     Jeg har været gift med Birthe i over 60 år, - hun er fra Langeland. Set med nutidens og de  såkaldte moderne øjne kan det virke, - som mange år. Men det viste sig, - at forelskelsen med den efterfølgende kærlighed kunne bære. Vi har oplevet utrolig mange ting, både  hver for sig og i fællesskab. For eks. vore mange fælles rejser har været interessante  og rig på oplevelser. Birthe og jeg er forældre til vore to fælles børn Bente og Tove, som nu nærmer sig de 60 år. De har igen formået, at tilsmile os med 4 velskabte og livlige børnebørn. Det ældste er nu 27 år og det yngste er 22 år.

     Birthe og Viv er jo to gloser, som er umiddelbar. Monsey er hun blevet kaldt af mig i daglig tiltaleform, i ca. 60 år, en anden tiltaleform vil virke forkert og mislydene for vore nærmeste omgivelser. Monsey glosen har noget med en kat at gøre, som hun havde i hendes barndom. Pumaen, - derimod stammer fra min tid på flyveskolen, - det var almindeligt på denne skole, at den bedre halvdel blev kaldt Pumaen. Monsey er for mig legendarisk. Hun har været en go' moder for vore børn. Hun er en proper kvinde i hjemmet. Og det er faktisk aldrig sket, at noget er mislykkedes i hendes køkkenkunst.
     Hun har i hele hendes voksne liv været en seriøs ekspeditrice i forskelligartede detailforretninger i Herning og Silkeborg. Har gået på VUC og bestået eksamen i flere fag. Hun er meget kreativ, - hun kan få meget ud af få midler, - og det er generelt. Hun er en habil sangskriver. Mangen en fest er blevet "krydret" med hendes forfatterskab. Hun er en god bowlingspiller, med et godt gennemsnit, - og har i mange år udøvet dette spil. I det små har hun forsøgt sig, - og med go' held, som billedhugger i sten. Desværre har der i den senere tid været problemer med kræfterne i højre arm, - til at svinge hammeren.